Dzień wesela jest jednym z najważniejszych w życiu i powinno być przygotowane wyjątkowo starannie.

Dobra zabawa w parze w pysznym jedzeniem i sprawną obsługą to przepis na sukces.

Proponujemy różnorodne menu od klasycznego po unowocześnione.

Rosół z makaronem
z kluseczkami wątrobowymi
Kotlet schabowy
Pieczeń z karczku w sosie własnym
Filet w płatkach kukurydzianych
Devolay z serem i szynką
Udka nadziewane pieczarkami
Dramstik pieczony
Ziemniaki puree
Knedla
Kapusta czerwona gotowana
Marchew z brzoskwinią
Surówka ze szpinaku i jabłka
Tort weselny,
ciasta, owoce, kawa, herbata
Zimna płyta serwowana na półmiskach:
domowe wędzonki,
sery klagane, tymbaliki, roladki serowe, nuggetsy, rolmopsy,
pomidor z mozzarellą, śledź w śmietanie, pieczywo
Sałatka jarzynowa,
Sałatka z brokuła i kalafiora,
Sałatka grecka
Ciepła kolacja:
Kita wędzona z kiszona kapustą,
ziemniaki opiekane
Druga ciepła kolacja:
Szaszłyk wieprzowy i warzywny,
Ryż na ostro
Barszcz z mięsnym pasztecikiem

Rosół z makaronem
z kluseczkami drobiowymi
Filet nadziewany szpinakiem i serem feta
Rolady z karczku z sosem
Eskalopki z indyka
Kotlety z udka
Schab przeplatany z boczkiem i cebulą
Dramstik nadziewany porem i słonecznikiem
Ziemniaki puree
Ziemniaki opiekane
Kluski śląskie
Surówka z czerwonej kapusty
Surówka z selera z orzechami
Sałatka z białej kapusty
Kapusta pekińska z dodatkami
Tort weselny,
ciasta,owoce, kawa, herbata
Zimna płyta w postaci „szwedzkiego stołu”:
mięsa pieczyste,
sery wędzone, ser żółty, galaretka wieprzowa,
rolada szpinakowa z warzywami,
rolada marchewkowa z salami,
rolada buraczana z chrzanem,
pasztet pieczony, rolmopsy, śledź w oleju,
koreczki z roladkami serowymi,
sos tatarski z jajkiem,
pomidor z mozzarellą z sosem bazyliowym, pieczywo, bagietki czosnkowe
Sałatka z selera naciowego i kalafiora ze słonecznikiem
Sałatka gyros z makaronem
Sałatka myśliwska
Ciepła kolacja:
Pstrąg pieczony z masłem czosnkowym
Żeberka w sosie BBQ
Ziemniaki opiekane
Marchew z pomarańczą
Buraczki
Druga ciepła kolacja:
Sztuka mięsa gotowana
Schab po sztygarsku w sosie własnym
Knedla
Trio z ogórka
Żurek z jakiem
Pieczywo
Rosół makaronem
z kluseczkami drobiowymi
Filet nadziewany suszonymi pomidorami i mozzarellą
Schab saute z ananasem i żurawiną zapiekany z serem
Schab panierowany z kością
Pierś z kaczki z boczkiem
Rolady wołowe z sosem
Ser pleśniowy panierowany
Szaszłyki warzywne
Ziemniaki puree
Ziemniaki opiekane
Kluski śląskie
Surówka z białej kapusty z oranżadą
Sałatka z czerwonej kapusty
Marchewka z jabłkiem
Sałatka jarzynowa
Warzywa gotowane na parze
Tort weselny
ciasta, ciasteczka,
owoce
jabłka zapiekane z żurawiną
kawa, herbata
Zimna płyta w postaci „szwedzkiego stołu”:
mięsa pieczyste,
boczek rolowany,
pasztet pieczony,
carpaccio z cielęciny,
rolada serowa z pieczarkami,
galaretki wieprzowe i drobiowe,
szynka nadziewana w galarecie,
ryba w galarecie,
sery wędzone i domowe,
ser żółty,
ser pleśniowy,
pizza margarita,
słone paluszki z kruchego ciasta,
śledź w wielu odsłonach,
pomidor z mozzarellą z pesto,
tortilla nadziewana,
domowy smalec z kiszonym ogórkiem,
panierowane jajka z nadzieniem,
kurczak w marynacie
Sałatka grecka
Kolorowa surówka z kapusty pekińskiej
Sałatka śledziowa
Pączki z dowolnym nadzieniem
Ciepła kolacja:
Pieczone udka z kaczki w jabłkach
Ryba panierowana
Sakiewki wieprzowe nadziewane,
duffinki, ziemniaki z boczkiem
Tradycyjne buraczki
Surówka z kiszonej kapusty
Druga ciepła kolacja:
Nuggetsy drobiowe
Wołowina na dziko
Ziemniaki opiekane, frytki
Sałatka z białej kapusty
Barszcz z mięsnym pasztecikiem,
Żurek z jajkiem, pieczywo